Reserveren

Een tafel reserveren

Op donderdag 11 juli sluit Restaurant De Ripper haar deuren. De Leerwerkrestaurants De Ripper en De Kloosterkeuken voegen vanaf de zomerperiode hun activiteiten verder samen op de locatie van De Kloosterkeuken op de Burgwal in Haarlem. Deze locatie is afgelopen jaar volledig verbouwd en vernieuwd. Samenvoeging op één locatie is efficiënter, zowel onderwijskundig als economisch. De horeca-opleiding zal dan voor alle studenten onder de naam De Kloosterkeuken worden gegeven. De restaurantfaciliteit van De Ripper aan de Ripperdastraat in Haarlem zal worden toegevoegd aan Boutiquehotel Staats dat in hetzelfde historische gebouw gevestigd is. Staats zal de focus volledig leggen op de service aan haar hotelgasten. Zij zal haar gasten in het sfeervolle restaurant zeven dagen per week service bieden van ontbijt tot en met avonddrankje met een beperkt hapje erbij. De restaurants De Ripper en De Kloosterkeuken zijn leerwerkbedrijven voor jongeren die extra begeleiding nodig hebben om de toekomst in te gaan. Ze zijn onderdeel van de afdeling Leerwerkbedrijven van participatiebedrijf Spaarne Werkt. Spaarne Werkt werkt voor deze jongerentak nauw samen met het Leerplein (van zeven gemeenten in de regio) en ROC Nova College. Spaarne Werkt en Boutiquehotel Staats blijven samenwerken op het gebied van doorstroom van leerlingen en detachering van medewerkers. Ga voor meer informatie en reserveren naar www.dekloosterkeuken.nl.

9,2

op The Fork

Openingstijden

  • Maandag 17:30 tot 22:30 uur
  • Dinsdag 17:30 tot 22:30 uur
  • Woensdag 17:30 tot 22:30 uur
  • Donderdag 17:30 tot 22:30 uur
  • Vrijdag Gesloten
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten
  • Maan- t/m donderdag entree tot 19:30 uur en onze keuken sluit om 21:00 uur.

Zie ook